Suzuki mallisto:Vitara

Täysin uusi Suzuki Vitara erottuu joukosta edukseen; rohkea ulkonäkö yhdistettynä AllGrip-nelivetoon, kaiken kattavaan varusteluun ja luokkansa tilavimpiin sisätiloihin. Vitaran laatu, muotoilu, varustelu ja käytännöllisyys on laadukas kokonaisuus.

-> lue lisääSwift 4x4

Swift 4x4 - aina nelivedon verran edellä. Mitä ikinä nykyaikaiselta autolta toivotkaan, löydät sen nelivetoisesta Suzuki Swift 4x4:stä. Se on muotoilultaan ajattoman tyylikäs, hiilijalanjäljeltään pieni ja ennen kaikkea hauska ajaa - myös talvella. Jos ajattelet asioita aina vähän uudella tavalla tiedät, että viisi ovinen Swift sopii juuri Sinulle! Nelivetoinen Swift 4x4 on kuin tehty Suomen vaihteleviin keliolosuhteisiin - se saa hymyn ajajan kasvoille.

-> lue lisää


SX4 S-Cross

Uusi SX4 S-Cross tuo raikkaan tuulahduksen tekemiseesi, olipa kyse sitten urheilusta, pelaamisesta, matkustamisesta, seikkailuista tai kaupunkiajelusta. Vahvan etenemiskyvyn, älykkään suunnittelun ja näyttävän ulkonäön turvin uusi SX4 S-Cross vie Suzukin alkuperäisen crossover-mallin omintakeisen tyylin ja innovaation aivan uudelle tasolle. Nauti vapaudestasi.

-> lue lisää


Jimny

"Elämä on matka" -sanonta on yleinen tapa sanoa, että seikkailuhenkeä ei tule unohtaa. Jimnyn kuljettajalle lumi, muta, kivikko tai vesi eivät ole syitä viivästyttää seuraavaa seikkailua. Ne ovat syitä lähteä. Jimnyn Drive Action 4x4 -neliveden ansiosta pääset perille kohteeseesi. Jimnyn tärkein ominaisuus on toimia inspiraation lähteenä uusille seikkailuille.

-> lue lisää
klikkaa tuotemerkkiä Subaru mallisto Suzuki mallisto Isuzu mallisto