Subaru mallisto:

Levorg

Subaru Levorg on aito sports wagon, jonka ajotuntuma on sukua ikoniselle WRX STI:lle.

-> lue lisää


Outback

Valmiina seuraavaan seikkailuun. Ota uusi suunta ja luota Subaru Outbackin huippuluokan mukautuvuuteen, vahvaan suorituskykyyn ja huipputurvallisuuteen. Urheilulliset ajovalot ja jäähdyttimen säleikkö tuovat auton tyylikkyyteen lisäulottuvuuksia. Jokaisessa Subaru Outbackissä on symmetrinen neliveto ja SUBARU BOXER -moottori, joiden yhdessä muodostama poikkeuksellinen tasapaino ja ajettavuus luovat jatkuvan yhteyden kuljettajan ja mitä erilaisimpien tieolosuhteiden välillä. Subaru Outback avaa aivan uuden maailman, koska se on perustuu tekniikkaan, johon voi luottaa.

-> lue lisää
Forester

Täysin uusi Subaru Forester on erittäin suorituskykyinen, mukava ja monipuolinen SUV. Sen symmetrinen jatkuva neliveto mahdollistaa vakaan etenemisen vaikeissakin olosuhteissa ja hyvän polttoainetalouden ansiosta tankillisella pääsee pidemmälle kuin koskaan ennen. Forester merkitsee jokapäiväistä luotettavuutta ympäristöystävällisyyteen yhdistettynä, olipa kyse sitten kaupassa käynnistä tai seikkailuntäyteisestä retkestä. Ota kaikki irti Foresterin suurista sisätiloista, hyvän istumakorkeuden tuomasta näkyvyydestä, nelivedosta ja polttoainetehokkuudesta. Autoon istuessa aistii laadun ja luotettavuuden.

-> lue lisääXV

Subaru XV on kotonaan kaupungissa: nopea, turvallinen ja tyylikäs. Viimeistä piirtoa myöten japanilaisella tarkkuudella tehty. Auton matala painopiste takaa erinomaisen pidon ja ajovarmuuden. Tyylikäs Subaru XV vie varmasti perille niin kaupungissa kuin syrjäisemmilläkin teillä.

-> lue lisää


Impreza

Varmuuden vain tuntee, kun ajaa Subarulla. Jokainen Subaru vakuuttaa ominaisuuksillaan turvallisuudesta ja suorituskyvystä tinkimättä. Varmuuden tuntee myös, kun ajaa Subaru Imprezaa: symmetrisen nelivedon poikkeuksellisen hyvän ajotuntuman ja SUBARU BOXER -moottorin tasapainoisen voiman. Voit nauttia sen tyylikkäästä muotoilusta, vähäkulutuksisesta moottorista ja loppuun asti ajatelluista teknisistä ratkaisuista.

-> lue lisääSTI Racing

Subaru STI Racing on ainutlaatuinen. Luotettavuus, tehokkuus, rallihenkisyys ja käytännöllisyys ovat ominaisuuksia, jotka nostavat Subaru STI:n omaan luokkaansa. Subarun ainutlaatuisuus syntyy jatkuvan nelivedon ja Subaru-boxermoottorin yhdistelmästä, jotka on STI:ssä jalostettu huippuunsa. Subaru STI Racing saa sinut innostumaan joka kerta, kun tartut ohjauspyörään ja painat kaasua.

-> lue lisää

BRZ

Luota tunteeseen. Tiedät, mitä on ajonautinto. Jokainen tien mutka houkuttaa ajamaan täydellisen hallitusti. Boxermoottorin ylivoimaisilla ominaisuuksilla syntyy urheiluauto, joka säväyttää jo ensisilmäyksellä ja tunne säilyy ajokerrasta toiseen. Ainutlaatuista japanilaista laatua.

-> lue lisää
klikkaa tuotemerkkiä Subaru mallisto Suzuki mallisto Isuzu mallisto